Ons prijsbeleid

Ons prijsbeleid

 

Laagste prijs garantie?

Wij proberen zoveel mogelijk helder en transparant te zijn in onze werkwijze en tarieven (niet iedereen is hierin altijd even transparant, hebben we gemerkt). Onze tarieven komen als volgt tot stand.

Wij vergelijken de tarieven die in de markt gangbaar zijn voor vergelijkbare aangiftes en fiscale werkzaamheden. Hiervan nemen wij het gemiddelde en berekenen daarna een korting van 10%, zodat we zeker zijn, dat wij concurrerende tarieven bieden. T.o.v. sommige kantoren zijn onze tarieven zelfs 25% voordeliger, of nog meer!

Wij kunnen geen laagste prijs garantie bieden, omdat niet ieder advieskantoor zijn prijzen bekend maakt. Wij kunnen ook niet concurreren met kennissen of bevriende financiële adviseurs, die gratis (of voor weinig) de aangifte voor u invullen.

Ons tarief houdt verband met het feit, dat wij, willen wij de kwaliteit leveren die wij nodig achten, de nodige tijd investeren in de aangiftes en het up-to-date houden van onze fiscale kennis.

We zien nogal eens een aangifte voorbij komen die door een vriend of kennis is gemaakt en waarbij het helemaal mis ging. Dit willen wij graag voorkomen. Daarom is ons prijsbeleid gebaseerd op de optimale prijs-kwaliteit verhouding. U zal het vast ergens goedkoper kunnen vinden, maar zeker ook veel duurder.

Bij ons vindt u de optimale combinatie: de hoogste kwaliteit en specialistische kennis, waarbij we ook prijstechnisch erg gunstig in de markt liggen.