Boekhouding voor ondernemers in en rondom Amersfoort

Onze ervaring leert: twee vormen van dienstverlening

De jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat er twee soorten ondernemers zijn. De ene wil direct alles uitbesteden en totaal ontzorgd worden. De andere wil zelf ook enige mate van grip en controle houden op de boekhouding en fiscale zaken. Voor beiden hebben wij een vorm van dienstverlening. De ene is het totaal pakket, waarin wij alles voor de ondernemer regelen. De andere is het op maat/ controle pakket, waarin de ondernemer alleen de dienstverlening afneemt die hij / zij nodig heeft of alleen de administratie door ons wil laten controleren.

Onze ervaring en het tarief

De ervaring leert ons verder, dat de ondernemer het ’t het meest fijn en fair vindt dat wij met gedifferentieerde tarieven werken. Dat wil zeggen: Dat het tarief voor administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden voordeliger is dan het tarief voor de fiscale zaken, de jaarrekening en de controle werkzaamheden op de administratie/ boekhouding/ BTW-IB aangiften en dan het tarief voor de zwaardere fiscaal-juridische zaken en fiscaal-juridisch advies. Voor pakket 1 hebben wij een voordelig pakket samengesteld met voordelige tarieven in de bovenstaande categorieën. De ervaring leert ons dat dit het meest begrijpelijk en voordelig is voor de ondernemer. Als de ondernemer iets extra’s door ons wil laten uitzoeken, dan geldt ook het tarief van dit voordelige pakket. Voor het tweede pakket geldt het uurtarief, waarbij de ondernemer veel zelf doet, en af en toe iets van ons afneemt, zodat de ondernemer op die manier grip houdt op de kosten.

Pakket 1: Het totaalpakket (de volledige boekhouding/ administratie en alle belastingzaken)

 • Volledige verzorging van uw financiële administratie/ boekhouding en belastingzaken
 • Super moderne scan- en herkensoftware en bankkoppeling, waardoor u de meest up-to-date administratie hebt
 • Een app op uw mobiele, waarmee u direct uw bonnen van onderweg kunt scannen
 • Persoonlijk advies van uw boekhouder
 • Altijd actueel financieel inzicht
 • Deskundig eerstelijns telefonisch advies
 • Jaarlijkse boekhoudkundige rapportage (of per kwartaal)
 • Periodieke BTW-aangifte omzetbelasting
 • Jaarlijkse financiële rapportage voor winst- of Vpb-aangifte
 • Persoonlijk advies
 • Alle belastingzaken (alle aangiften, winst, IB, VpB

Download hier onze tarieven voor dit pakket.

Pakket 2: Het op maat pakket/ controle pakket

In het pakket op maat verzorgen wij die dingen voor de ondernemer, waar hij of zij behoefte aan heeft. Dat kan zijn, een eenmalige of periodieke controle van de boekhouding/ administratie. Het los verzorgen van een BTW-, VPB- of IB aangifte of jaarlijkse winstaangifte. Of los administratief of fiscaal advies.

Download hier onze tarieven voor dit pakket.

Extra opties per maand:

Prijzen exclusief BTW.